Çevrimpınar İlkokulu
Çevrimpınar Köyü BİNGÖL/MERKEZ

VİZYON

Evrensel değerleri ön planda tutan sevgiyi ve hoşgörüyü esas kılan, özünü keşfeden, özverili, güvenilir, yenilikçi ve özgür bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Türk halkının yaşam kalitesini yükseltmek ve eğitimin gelişmesine katkı sağlamak üzere; Eğitim sistemimizin her kademesinde öğrenim gören gençlere akademik bilginin yanı sıra, insani değerleri de kazandırarak onları, sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlamış olarak hayata hazırlamak,

BAŞARILAR

Okulumuz ilimizin Merkez İlçesinin Çevrimpınar Köyünde yer almaktadır. Kuruluşu ise 1970 li yıllardır. 2 derslik,1 müdür odası ve bir lojman olarak yapılmıştır. Okulumuz Bingöl´e 20 km uzaklıktadır. Okulumuzda birleştirilmiş sınıflı eğitim uygulanmaktadır.1-2 birleştirilmiş ve 3-4 birleştirilmiş sınıf olmak üzere 2 tane sınıfımız vardır. Okulumuz 2 lojman ve bir ana bina olmak üzere 3 birimden oluşur.Okul ve lojmanlar 2008-2009 yılında onarım görmüştür.
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş sınıflar şeklinde tam gün eğitim verilmektedir.

Birleştirilmiş sınıflar şeklinde tam gün eğitim verilmektedir.

Okulumuz Bingöl´e 20 km uzaklıktadır.

Çevrimpınar köyü.